10 Mart 2012 Cumartesi

bir ilişkiye iki meme yeter:)



amaan tanrıım aldatıldımmmm ooo lallll laaaaa:) evet evet her hatun gibi bende gözümün içine sokula sokula aldatılmışım. 
yani bunu karşımdakinin salaklığından anladım. insan mail kutusunu hiç temizlemez mi:D salak işte. daha neleri varda neyse şimdi hepsini anlatmayım diğer yazılarda bahsederim. 
mesela bu aldatılma vakasını yaşadığım herif öpüşürken uyuyakalmıştı bi gece:) hatta ve hatta göğüsleri o kadar büyüktü ki 80 numara iyi gelebilirdi:)
benimkilerle yarışır durumda idi göğüsleri :)
balık burcu kız kardeşiminde dediği gibi 
"bir ilişkiye iki meme yeter" ! yeter hanımlar..
yeni nesil erkeklerde bir yağlı bir göbeklilerki sormayın. nerde o biscolata erkekleri hııı? 
işte bizlere yapılan bir oyun idi bu en başından beri. 
pazarlarda ön sıraya güzel çilekleri dizip arkadan ezik ve çürümüşleri kesenin içine koyan pazarcılar gibi..
adam kamufle ediyor lan!
o koca memelerini görene kadar hiç düşünmemiştim bu kadar çirkin vucudu olduğunu. 
bu nedenle iyi ki ayrılmışım. 
oh be!
ayrıca bir süre sonra onunla öpüşürken de sıkılmaya başlamıştım. durum gayet feciye gidiyordu ki ilişkinin en başlarında aldattığını öğrendim ve bitti. şimdi daha tatlıyım. 
çünkü egoist olan bu salak herifin dibe batışını izliyor olmak bana keyif veriyor. 
kedi gibi maşşallah ablaları. ohhh misss missssss:) dönsün dolansın egolarım tatmin olsun sonra o yine dönsün dolansın etrafımda yine egolarım tatmin olsun sıkıldığımda gitsin sonra yine gelir zaten 
bu erkekler bumerang gibi. acaba bumerang üreticileri bu oyuncakları üretirken erkeklerden mi esinlendiler düşünmüyor değilim:)
en güzeli de sonrasında tıpış tıpış kuyruklarını sıkıştırıp döndüklerinde fena dalga geçilesi, kıçlarına bir kez daha tekme basılası olduklarını bildiğimden midir nedir bu aldatılma olayının beni mutlu ediyor olması sanırım. 
mazoşist değilim kesssinlikle o ben değilim! cidden değilim. yanlış anlaşılmasın. kimyam müsade etmez hamurumda yoktur. severim kendimi hatta en çok kendimi severim hal böyleyken neymiş mazoşizm? hıı! yaşasın sadizm!!! <3<3<3<3

ayrıca aldatılma ihtimalim olan adamlarla sevgili olduğumu da kim söylemiş! aaa! çok ayıp kızlar. :) 

her hatun gibi bile bile lades denemelerim olmuştur ama mutlaka nedeni vardır. ya adam güzel öpüşüyordur, ya omuzları geniş ve hoştur ya da kullandığı parfüm ve giyinişi yani kısaca bir yanı mutlaka gözümü doldurmuştur. (duygusal durumdan ve kişiliklerinden bahsetmiyorum bile.)

ha yeter mi derseniz elbette yetmez ama olsun böyle özgüveni tavan yapan adamların o salak hallerini rezilliklerini görmek var ya... işte egolarım o zaman tavan yapıyor. 

deneyin görün derim. çok iyi geliyor şu çilek tadındaki ruhuma :)))

bu arada hiç aldatmadım. yani fırsatım olmamışta olabilir ama yapmadım işte.



neyse kız kardeşlerim bu adamların pert hallerini, rezil kepaze hallerini anlatacağım zamanla:)) ama şimdi bu Yay hatunu bloga neden yazdığını söylemek ister. e işin raconu bu. 

internet kurdu kızlardanım facebook ve blogda gayet aktifim hatta twitter bile kullanıyorum. ancak bu kullandığım alanlar gayet mimlenmiş durumda ve takip halinde. durum böyleyken şerefsiz, yawşak herif diye seslenemiyorum kimseye ya da dilimin ucuna gelenleri törpülemek zorunda kalabiliyorum. evet ben bile. yani söylemekten çekinmeyen ben çoğu zaman durduruyorum kendimi. mesela her gün gördüğüm hatuna sen ne kaşarsın diyemiyorum. ya da aynı şekilde davranışlarından hoşlanmadığım bir adama sen ne yawşak herifsin diyemiyorum. veya sinirlendiğimde, çok mutluyken içimden geçenleri dışımdan belli edemiyorum. 

insani durumlar bunlar. yüzümüzdeki maskeleri ruhumuzdakiler kadar kolay çıkartamıyoruz. gerçi ruhumuzdaki maskeleri çıkartırken ne derece başarılıyız bu da başka bir tartışma konumuz olsun. o halde bu durumu yadırgamamak gerek. normal koşullarda küfürlü de konusmam ama burda gayet küfür edebiliyorum rahatlıyorum bu eylemi yaparken. burda bolca dedikodu yapıp zihnimi rahatlatmayı planlıyorum. sizlerle konuşmak bana iyi gelecektir. birlikte dedikodunun dibine vuralım diyorum. 

ne dersiniz?

bence hoş olur. 

sizleri seviyorum öpüldünüz. iyi bakın kendinize güzel kadınlar;)


2 yorum:

  1. Başlığı gördüğüm an bu yazıyı okumalıyım dedim :D Çok iyi bi söz :D Ayrıca hoşgeldiniz, bence de bol bol dedikodu yapabiliriiz:)

    YanıtlaSil
  2. ehehe hoş buldukkk ve sizde hoş geldiniz sefalar getirdiniz efendim :) bence de hoş bir söz "cuk" oldu. yani gerçekten bir ilişkiye iki meme yeter kız kardeşlerim:) düşünsene denize gideceksin önünde sallana sallana koşan, koştukça koca memeleri sallanan bir adam var yanında.. ıyykkkk düşünmesi bile çirkin bence :) bu nedenle tanrım bizleri koca memeli adamlardan korusun. amen :)

    YanıtlaSil