6 Mart 2012 Salı

Hoş geldik sefalar getirdik bloglamaya:)


Hoş geldik diyerek başlayalım bloglamaya:)


milli marşımız ile başlamazsak ayıp ederiz diye düşündük ve toplanma amacımıza uygun olması nedeniyle bu şirin güzel anlamlı ve bir o kadar içler acısı şarkımızı paylaştık.
bir iki üç derken dört beş altı oldu. iyi ki sayı saymayı erkenden öğrenmişiz. öğrendik öğrenmesine de denklemleri de doğuştan şu güzel aklımıza yerleştirselerdi pek bir hoş olacaktı ya neyse.
denklemleri basit çözümü kolay problemleri tutup çok bilinmeyenli hatta türevin integralin en zorladığı yerlerde arayıp durumu abartıp kekini kabartıp analitik geometriye kadar sokup çözmeye çalışırken yaptık ilk hatalarımızı. 
oysa ki 2+2=4 idi. :) 
ilk bakışta belliydi yani. öyle çetrefilleri zorlukları yoktu. bilinmeyenleri de yoktu. 
biz başka işlemlerle başka yöntemlerle daha zeki olduğumuzu mu kanıtlamak istedik yoksa geldiği gibi mi yaşadık ya da matematik dersimize beden eğitimi öğretmenimiz mi giriyordu bunun hala ayrımında değiliz
ayrımında olsak dön dolaş aynı terane olmaz dimi kardiş?
akıllanırız.
yani olmaz. 
neyse.

Eee o zaman süsleniriz bir güzel püslenir güçleniriz. topukluları giyer renkleri uyum içinde dans ettirir saçlarımızı   bir sağa bir sola savurur güçleniriz. 

yine görüşürüz arkideşlerimiz. biz yine yazarız. hangimiz olduğunu zamanla anlarsınız zaten. bir balık bir yay farkı bariz ben buradayım diye bağırmaya başlar kısa zaman içinde:) 

şimdilik hoş kalın sağlıcakla kalın aldatılmayın aldatmayın çiçekleri sevin çimlere basmayın hayvan kardeşlerimizi de koruyalım he bir de sigarayı az tüketin olur mu canlarım? sizi seviyoruz.





                 

2 yorum:

  1. İlk izleyicinizim:DHoş geldiniz bloggera.Başarılar dilerim:)

    YanıtlaSil
  2. ehehe siz de hoş geldiniz:) bütün kızlar toplanalım o zaman:) görüşmek dileğimizleee

    YanıtlaSil